نصب بیش از ۲۷ هزار کنتور هوشمند در حوزه عملیاتی توزیع برق شمال استان کرمان
نصب بیش از ۲۷ هزار کنتور هوشمند در حوزه عملیاتی توزیع برق شمال استان کرمان
مدیر دفتر لوازم اندازه گیری شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان ، با بیان اینکه تا کنون ۲۷هزار۲۲۴ کنتور هوشمند در محدوده عملکرد این شرکت نصب شده است گفت: با نصب ۳هزار۳۲۹ کنتور هوشمند ۸۹درصد مشترکین عمومی و اداری ، با نصب ۴هزار۷۶۳ کنتور هوشمند ۸۴ درصد مشترکین کشاورزی ، با نصب ۲هزار۷۵۷ کنتور هوشمند ۸۰ درصد مشترکین صنعتی روئیت پذیر گردیده اند . همچنین با نصب ۳هزار۳۹۷ کلید کنترل پذیر از راه دور ۵۰درصد بار مشترکین دیماندی از راه دور کنترل پذیر وقابل مدیریت گردیده است .
همچنین از ابتدای سال ۱۴۰۳ کلیه مشترکین جدید و همچنین تعداد ۶هزار۳۱۷ مشترک پر مصرف خانگی وتجاری موجود کنترل پذیر گردیده است و کنترل پذیری مابقی مشترکین نیز در دست اقدام است .
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان ، محمد حسین اثنی عشری افزود: با هدف ارتقای شاخص هوشمند سازی وکنترل پذیری مشترکین ، با اختصاص اعتبارات ویژه، اقدامات شاخصی در نصب کنتورهای هوشمند، طرحهای هوشمندسازی و کنترل پذیری شبکه توزیع اجرایی شده است.
وی با بیان اینکه امروزه عزم جدی جهت مدیریت بار با اتخاذ راهکارهای متعدد مانند هوشمند سازی شبکه، نصب کنتورهای هوشمند و همین طور طرحهای تشویقی در دستور کار قرار گرفته است ابراز امیدواری کرد که با مشارکت و همدلی مشترکین اقدامات موثری در راستای استفاده بهینه از انرژی گرانبهای برق صورت خواهد گرفت.
وی همچنین گفت از سال ١٤٠١ تاکنون با نصب بیش از ۲۷هزار ۲۲۴ کنتور هوشمند نصب شده است اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۳هزار ۴۷کنتور در بخش های خانگی ، عمومی ،کشاورزی ، صنعتی ، تجاری و روشنایی نصب شده بود که در سال ۱۴۰۲ نصب تعداد ۳هزار۱۳۴ کنتور هوشمند کلیه مشترکین دیماندی و سه فاز در حوزه عملیاتی شمال استان از راه دور روئیت پذیر شده اند .
مدیر دفتر لوازم اندازه گیری اضافه کرد: علاوه بر افزایش نقاط کنترل پذیر و فرمانپذیر در شبکههای برق با نصب کنتورهای هوشمند قابلیت پایش لحظهای فراهم شده است.
اثنی عشری با اشاره به اینکه سامانه هوشمند سازی شبکه برق با استقرار سیستم قرائت از راه دور با اولویت کنتورهای دیماندی (مشترکین صنعتی- کشاورزی- ادارات- مشترکین تجاری) در دستور کار قرار دارد گفت: امکان برقراری ارتباط دو سویه بین شرکت و مصرف کنندگان، جمع آوری، پردازش و ارسال اطلاعات انرژی به شرکت و کنترل پذیر نمودن ازراه دور مشترکین از مهمترین مزایای استفاده از کنتورهای هوشمند است.
وی گفت: ایجاد زیر ساختهای فنی و مهندسی، استفاده از طرحهای انگیزشی و تشویقی و اصلاح نظام تعرفهای همگی در جهت اصلاح الگوی مصرف و سوق دادن انرژی برق بعنوان یک سرمایه ملی به بخش مولد جامعه است.
مدیر دفتر لوازم اندازه گیری شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان افزود: انرژی گرانبهای برق به عنوان سرمایه ملی، نه یک انتخاب بلکه یک الزام اخلاقی و اجتماعی است، که خوشبختانه به راحتی و بدون آسیب به رفاه خانواده با رعایت نکات ساده مانند استفاده از دمای آسایش ٢٤ الی ٢٦ درجه سانتگیراد برای وسایل سرمایشی، استفاده حداکثری از نور طبیعی، عدم استفاده همزمان از وسایل پر مصرف برقی و. میتوان نقش مهمی در صرفه جویی حداقل ٢٠ درصدی در مصرف برق ایفا کرد.